top of page

ONTSTOPPING

ONTSTOPPING

Wij grijpen rap in wanneer de buizen, de sifons of rioleringen verstopt zijn. Deze ontstopping kan rap overstromingen en/of waterschade veroorzaken.

 

We hebben de mogelijkheid om verschillende technieken te gebruiken aanvankelijk van het type ontstopping. Bijvoorbeeld : Mechanische ontstopping, chemische en hoge druk.

 

Wij beschikken over endoscopisch camera’s die ons de mogelijkheid maken om de juiste plaats en oorzaak van de verstopping te vinden.

Dankzij deze camera’s, zoeken wij ook de problemen die gelinkt zijn aan afwatering zoals de gebroken buizen in zandsteen of wortelen die door de buizen gegroeid zijn.

Wij open de vloer en vervangen de beschadigde zone. Nadat ons werk erop zit, doen we de opening toe in functie van de vraag van de klant.

 

Ontstoppen van gootsteen, lavabo, bad, douche, wc, hoofdafvoerleidingen,…

RIOLERINGSWERKEN

Van Gansbeke Steven zorgt voor werken  betreffende de afwatering, zoals het verbinden, herstelling en vervanging van de riolering bij particulieren en ondernemingen. 
U ontmoet regelmatig problemen met verstopte leidingen, trage afvoer, onaangename geuren. Verschillende oorzaken kunnen dit veroorzaken:

Uw afvoer kan gebroken of ontwricht zijn, uw afvoer is in een slechte heling, wortelen kunnen hier doorgegroeid zijn.

In dit geval is de vervanging van uw afvoer naar de riolering noodzakelijk.

Voor de herstelling en vervanging van de afvoer, stellen wij een camera inspectie voor. Deze zorgt voor het inspecteren van uw leigingen en het probleem te lokaliseren en de werken te kunnen uitvoeren.

De inspectie via camera is vergezeld met een gedetailleerd rapport.

Het rapport van de camera inspectie is noodzakelijk bij de verzekeringmaatschappijen voor het invoeren van een dossier om schadevergoedingen te verkrijgen betreffende de werken.

STEVEN
VANGANSBEKE

bottom of page