top of page

STEVEN
VANGANSBEKE

SANITAIR

DEPANNAGE

U heeft een schade ? U heeft een sanitaire probleem in uw keuken, badkamer, kelder of gebouw ? Aarzel niet en neem contact op voor een interventie op het nummer 0479/28.65.69

Snelheid – Doeltreffendheid - Vakkundigheid

Wij kunnen u een verslag opmaken met foto’s van de interventie en maken een bestek op betreffende de werken die moeten uitgevoerd worden.

LEKDETECTIE

U heeft een lek in uw chape, u heeft vochtigheidsproblemen, u heeft een verlies van druk op uw verwarming…? Aarzel niet en neem contact op voor een interventie op het nummer 0479/28.65.69

Van Gansbeke Steven is een specialist in het opzoeken en herstellingen van lekken. Hij beschikt over verschillende apparaten ( thermische camera) voor het ontdekken van de lek. Dankzij jaren ervaring op het terrein is Van Gansbeke Steven bekwaam om de lekken op te zoeken en te herstellen met zo weinig mogelijk schade.

Snelheid – Doeltreffendheid - Vakkundigheid

Wij kunnen u een verslag opmaken met foto’s van de interventie en maken een bestek op betreffende de werken die moeten uitgevoerd worden.

INSTALLATIES

Van Gansbeke Steven zorgt voor de herstellingen betreffende sanitair : van een lekkende kraan, naar een lekkende dichting, tot de alimentatie en koppeling tussen uw machines ( vaatwasser, boiler, ….)

 

Van Gansbeke Steven zorgt voor de installatie van uw waterverzachter, een complete installatie van uw badkamer, douchecabine en uw keuken.

 

Gespecialiseerd in loodgieterij, stelt hij volgende diensten voor: nieuwe installatie, wijziging van bestaande installaties, opzoeking en herstelling van een lek.

 

Tijdens elke tussenkomst, maken wij een compleet rapport met foto’s voor de verzekeraar.

 

Met veel zorg, instaleren wij uw nieuwe douche, bad, lavabo in uw badkamer, wij herstellen uw toilet en vervangen de oude leidingen.

 

Grohe, Geberit, Comap,… De keuze van het merk is zeer belangrijk voor een goede garantie betreffende de langdurigheid van uw sanitaire. Daarom werken wij met betrouwbare merken van kwaliteit..

 

Onze diensten:

  • Herstelling van een toilet die lekt

  • Herstelling en vervanging van een kraan

  • Een elektrische of gas boiler

  • Opzoeking en herstelling van een lek

  • Voorziening van warm en koud water

  • Afvoering van gebruikt water

  • Renovatie van een badkamer

  • Vervangen van veiligheidsgroep, expansievat, circulatiepompen

  • Afwatering

  • Ontstoppingen

 

 

U bent particulier, professioneel, syndicaat van een gebouw, gezamenlijke eigendom, wij komen in heel België voor uw sanitaire herstellingen.

U bent verzekerd van een kwalitatieve dienst, snelle interventie en een opvolging van professionele werken ( gedetailleerd bestek, raadgevingen, respect van de veiligheidsnormen,…).
 

bottom of page